Tarçın Nasıl Kullanılır? Yemeklerde ve
14 Mayıs 2010 Cuma
Tarçının Faydaları
Tarçının Faydaları: Tarçın ferahlık verir ve iştah açar. El ve ayaklardaki titremeleri ve damar tıkanıklığını önler. Mide rahatsızlıklarına ve karın ağrılarına iyi gelir. Bağırsak kurtlarının dökülmesine ve bağırsak iltihaplarının iyileşmesine yardımcı olur. Cinsel isteği arttırır. Gaz söktürücüdür. Kötü kokuları, öksürüğü ve ishali keser. Vücut direncini arttırır. Soğuk algınlığı ve nezleye karşı yararlıdır. Kan Şekerini dengeleyen Tarçın, şeker hastaları için çok faydalıdır.
Tarçın Nasıl Kullanılır? Yemeklerde vetatlılarda lezzet ve koku vermesi için kullanılır. Tarçın özellikle sütlü tatlılarda kullanılırsa sütteki zararlı bakterileri yok eder. Bal ve limonla karıştırılıp yenirse boğaz yanmasına iyi gelir. Tarçın esansı gıda ve parfümeri sektöründe koku verici olarak kullanılır.http://tr.mydearbody.com
Tarçın Nasıl Kullanılır? Yemeklerde ve
Etiketler:
cinsel gücü arttırıcı,
damar,
gaz,
iltihap,
iştah açıcı,
öksürük,
soğuk algınlığı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder